Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 Profile
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / 10 declaraţii SUPER amuzante!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
10 declaraţii SUPER amuzante!

Cine spune despre fotbalişti că nu au simţul umorului se înşeală amarnic. Vă prezint o parte din cele mai simpatice "perle" ale fotbaliştilor de top ai lumii. De la George Best la Cristiano Ronaldo, microbiştii se pot delecta în continuare cu o colecţie amuzantă de comentarii.

Dennis Bergkamp este un tip simpatic, un gentleman desăvârşit cu o familie extraordinară. Îmi va veni foarte greu să-l lovesc.
Tony Adams, înaintea meciului Anglia - Olanda

Când am aflat că AC MIlan e interesată de serviciile mele, m-am simţit special. E ca şi cum un puşti află că îl caută Beyonce.
Emmanuel Adebayor

Mă compar cu Zinedine Zidane - un fotbalist umil care, întâmplător, e cel mai bun.
Nicolas Anelka

La Real Madrid ne pupam fiecare cu fiecare înainte să intrăm pe teren. În timpul meciului Anglia - Jamaica am fost schimbat cu Aaron Lennon. M-am aplecat spre el să-l sărut, dar mi-am zis "Nah, mai bine nu!".
David Beckham

Beckham nu poate lovi mingea cu piciorul stâng, nu e bun în jocul aerian, nu deposedează şi nu prea înscrie. În rest, e un jucător bun.
George Best

David Wheater a intrat în vestiar cu nişte cărţi şi ne-a cerut nouă, jucătorilor, să le semnăm. I-am zis: "Lasă-mă, nu mai e cazul, suntem colegi acum!"
George Boateng, colegul lui Wheater la Middlesbrough

Trebuie să recunsc că am o mare curiozitate în ceea ce-l priveşte pe Beckham. Vreau să ştiu dacă atunci când e în vestiar, poartă lenjeria intimă aşa cum îl văd în reclame.
Marco Borriello

Sunt bucuros că de acum vor fi doi fotbalişti arătoşi la Real Madrid. M-am simţit foarte singur într-o echipă plină de urâţi.
Roberto Carlos, după ce "galacticii" l-au cumpărat pe David Beckham.

Eu sunt primul, al doilea şi al treilea cel mai bun jucător din lume.
Cristiano Ronaldo

M-am dus spre stânga, la fel a făcut şi el. M-am dus spre dreapta, la fel a făcut şi el. M-am dus din nou spre stânga, moment în care el s-a dus să-şi cumpere un hot dog.
Zlatan Ibrahimovic despre un fundaş ce a încercat să-l ţină om la om

Sursa: Tell Him He's Pele: The Greatest Collection of Humorous Football Quotations Ever! de Phil Shaw


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la