Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi Profile
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / BMW S 1000 RR a câştigat titlul internaţional de Motocicleta Anului  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
BMW S 1000 RR a câştigat titlul internaţional de Motocicleta Anului 2010 (IBOTY)



Ediţia cu numărul 26 a a prestigioasei competiţii anuale a acordat distincţii de vârf superbike-ului BMW Motorrad, marcând încă o realizare importantă în scurta sa istorie de la lansarea pe piaţă.

Premiul international Motocicleta Anului este un titlu special, deoarece acesta datează încă din 1985 şi este cu adevărat un premiu internaţional, votat de unii dintre cei mai influenţi oameni din business - jurnaliştii înşişi. Juriul a fost compus din 14 membri reprezentând reviste de motociclete de top din întreaga lume. Procesul de votare este unul simplu: fiecare editor alege cele trei motociclete preferate, prima alegere primeşte cinci puncte, cea de-a doua primeşte trei puncte iar a treia primeşte un punct. Motocicleta cu cele mai multe puncte câştigă.

In editia din acest an, RR a câştigat detaşat competiţia însumând 57 puncte, 24 înaintea celui mai apropiat rival, Ducati Multistrada 1200 S, cu 33 de puncte, Honda VFR 1200 şi Yamaha XTZ1200 Super Ténére au fost la egalitate pe locul al treilea cu 9 puncte fiecare.

Juriul a descris BMW S 1000 RR ca: "O motocicletă ce combină progresul in tehnologie cu performanţa remarcabilă şi manevrabilitatea zilnică. Această motocicletă se comportă la fel de bine pe pista de curse ca şi la drum deschis.

Cu noul S 1000 RR, BMW Mootorrad a scris un nou capitol în istoria producţiei de motociclete: aceasta este prima motocicletă ce a integrat atât de convingător electronice care cresc în aceeaşi măsură plăcerea de a conduce şi siguranţa".

IBOTY încoroneaza un an extraordinar pentru BMW S 1000 RR. Acesta a reprezentat o reală poveste de succes în vânzări, cu 10.209 unităţi livrate clienţilor în primul an de la lansarea pe piaţă.

Aceasta o aduce pe locul patru în topul preferinţelor în ceea ce priveşte modelele BMW Motorrad în spatele celor două versiuni R 1200 GS şi R 1200 RT Touring. În mod surprinzător, mai mult de 90% dintre clienţii RR optează pentru inovaţia Race ABS şi sistemul de control dinamic al tracţiunii (DTC), arătând că performanţa şi siguranţa sunt pe locuri fruntaşe în lista de priorităţi a piloţilor de motociclete sport.

Revista belgiană MotorWerled, împreună cu 14 alte reviste de motociclete au ales RR ca motocicleta cea mai bună a anului în ceea ce îi priveşte. Printre aceste reviste sunt incluse: Australian Motorcycle News; PS Magazin (Germania); Moto Magazine (Grecia); Moto Motor Magazine (Israel); Autocar India; Superwheels (Italia); Auto Doors (Japonia), KicXstart (Olanda); Bike (Scandinavia ); MotoSI (Slovenia); La Moto (Spania); Bike (Marea Britanie) şi Cycle World (SUA).

Este pentru a treia oară în istorie când BMW Motorrad a câştigat premiul IBOTY (ultima oară a fost în 2004 cu BMW R 1200 GS).

Clasament IBOTY 2010:

1. BMW S 1000 RR - 57 pct.
2. Ducati Multistrada 1200 S - 33 pct.
3. Honda VFR 1200F DCT / Yamaha XTZ1200 Super Ténéré - 9 pct.
4. Aprilia RSV4 APRC - 8 pct.
5. Kawasaki Z1000 / MV Agusta Brutale 1090 RR - 4 pct.
6. Kawasaki 1400GTR - 2 pct.

Jan 27, 2011


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la