Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / Cel mai popular telefon din lume  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Nokia are probleme. Smartphone`urile au probleme. Softurile au probleme, probleme americane. Dar pentru a intelege pe deplin ce sa intamplat, trebuie sa intelegem ce s-a intamplat defapt sau de a spune intr-un alt mod, ceea ce ne-a atras atentia la Nokia. Faceti cunostinta cu cel mai popular telefon din lume:



e spune ca cea mai mare parte a populatiei (de pe glob) are acces la un telefon decat la o toaleta. Este vorba de aproximativ 5 miliarde de utilizatori! O minoritate au smartphone-uri, iar putini putini detin iPhone.

Lasand toate astea deoparte, mai exista o intrebare interesanta: “Care a fost primul vostru telefon?” Pai, raspunsul ar fi cam asa:

Noi, cei de peste 20 de ani am avut telefoane cat de cat, display color sau nu, functii putine, memorie de maxim 5 mb si camera VGA. Cei de peste 30 de ani, ce sa mai zicem, renumitele ‘caramizi’. Grele si mari cat o pisica.
Dar acum? Pustii de 10 ani.. telefoane touchscreen, N giga memorie, acces la net nelimitat pentru pornache, profile pe Facebook si nu numai.

Eh.. ce ne-am fi facut fara telefoane? 


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la