Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Dulci-k
Femeie
22 ani
Giurgiu
cauta Barbat
22 - 45 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / Vrei sa faci bani din UPLOAD ?!?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Munca la domiciliu : Castiga bani pe Internet folosind Filesonic sau Hotfile!

Cea mai buna metoda :Cāştigă bani cu Filesonic sau Hotfile īn timp ce īncarci şi partajezi fişierele cu prietenii tăi. Ai nevoie de un calculator, o conexiune la internet si bunavointa. Daca esti activ cel putin 2 ore zilnic poti spune ca ti-ai gasit un job part-time, unde muncesti la domiciliu.Castigul este garantat!

Fileserve, Hotfile si Filesonic sunt site-uri care gazduiesc gratuit fisiere.Acestea platesc afiliatii(membrii) sai pentru Upload&Share in functie de marimea fisierelor.

Pentru fiecare fisier incarcat, Fileserve, Hotfile si Filesonic vor genera un link unic de descarcare pe care il puteti trimite prietenilor sau il puteti promova.
De fiecare data cand fisierul este descarcat, dumneavoastra veti castiga bani.

Castigurile dumneavoastra vor varia in functie de marimea fisierelor.

Daca va inregistrati folosind unul din urmatoarele link-uri:



si deveniti referalul meu, adaugati in lista dvs. ID-ul Messenger "roexclusiv_01" pentru a va putea oferi asistenta, sfaturi si ponturi.Va voi ajuta sa intelegeti ce inseamna Paid-to-Upload, va voi explica pas cu pas tot ce trebuie sa faceti ca sa incepeti sa castigati bani si va voi ajuta sa va promovati fisierele cat mai profitabil.

Altii fac bani frumosi pe net, TU de ce nu ai face. Iata  o dovada:




Daca aveti orice fel de intrebare contatctati-ma:  ID-ul Messenger "roexclusiv_01"

Succes in afaceri !


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la