Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ro_xy20 pe Simpatie
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 45 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / Messi, al doilea Balon De Aur, consecutiv !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Messi: "Nu mă aşteptam să cāştig"

Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat, luni seară, la primirea celui de-al doilea Balon de Aur consecutiv, că este surprins de acest premiu şi consideră extraordinar faptul că a fost nominalizat alături de colegii săi de la FC Barcelona, Andres Iniesta şi Xavi Hernandez.

"Nu mă aşteptam să cāştig. Este extraordinar să fiu alături de Xavi şi Iniesta, este o onoare şi o seară specială. Mulţumesc coechipierilor mei, fără ei nu aş fi ajuns aici. Dedic acest trofeu celor dragi mie, fanilor catalani şi celor argentinieni", a declarat Messi.

Messi, īn vārstă de 23 de ani, a obţinut 22,65 la sută din voturi, fiind urmat de Iniesta, cu 17,36 şi Xavi, cu 16,48.Balonul de Aur-FIFA s-a acordat īn urma voturilor a 154 de jurnalişti şi a selecţionerilor şi căpitanilor celor 208 de asociaţii naţionale afiliate FIFA.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la