Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
marymari
Femeie
24 ani
Bacau
cauta Barbat
24 - 53 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / Play-off si play-out in Liga I ?  
Autor
Mesaj Pagini: 1
genti
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Mircea Sandu anunta schimbari RADICALE in Liga I: Derby-ul Steaua - Dinamo se va juca de 4 ori pe sezon!

Presedintele Federatiei spune ca numarul echipelor din Liga I se va micsora considerabil si anunta ca in curand se va juca dupa sistem play-off.

De asemenea, schimbari radicale se vor face si la nivelul ligilor inferioare.

"Raman la parerea ca ar fi bine sa avem un campionat cu 12 sau 14 echipe, in care sa se joace play-off si play-out."

"Ganditi-va ca meciuri precum Steaua - Dinamo, Rapid - CFR Cluj, Dinamo - Rapid sau Steaua - Rapid s-ar juca de cel putin patru ori intr-un an, lucru benefic pentru intreg fotbalul romanesc."

"Dorim restructurarea din temelii a ligilor a doua si a treia. In liga a II-a, ori facem o singura serie cu 20 de echipe, ori doua serii de cate 12 echipe. Si in liga a III-a vor fi mai putine serii."

"Sunt zeci de cluburi falimentare si criza economica se resimte si in fotbal. Trebuie sa ne vedem lungul nasului si sa facem competitii puternice."

"Mai bine mai putine cluburi si rezultate mai bune, decat ca acum cand se retrag echipele in timpul campionatului.", spune Mircea Sandu in Libertatea.

ar fi interesant...


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la