Forum Romania-Exclusiv
ATENTIE: Acest FORUM promoveaza in primul rand CALITATEA. Asadar celor care doresc sa ni se alature, va rog sa nu va abateti de la aceasta regula ... Forum pentru toti tinerii in cautare de distractie. Aici gasiti muzica din cea mai noua, filme, filme HD, cele mai noi informatii din ShowBiz, toate pentru a va face dumneavoastra un timp cat mai placut AICI...
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania-Exclusiv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA-EXCLUSIV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
bianca maria la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 80 ani
Forum Romania-Exclusiv / Offtopic / Ramona Gabor - 10.000 euro o partida de sex!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
Administrator

Inregistrat: acum 13 ani
Ramona Gabor - 10.000 euro o partida de sex!




Dupa ce ieri a aparut o stire conform careia Ramona Gabor ar fi cerut 10.000 de euro pentru o partida de sex cu omul de afaceri brasovean Ioan Niculae, aceasta fiind de fapt ademenita intr-un test de fidelitate pus la cale de iubitul sau, Gabi Badalau, sora Monicai Columbeanu neaga aceste zvonuri, fiind de parere ca la mijloc se afla mana lui Irinel Columbeanu.

Ramona este de parere ca, odata cu inceperea actiunii de divort, Irinel face tot posibilul pentru a compromite imaginea sotiei si a intregii sale familii.

"Articolul in care se spune ca am fost scoasa la produs este comandat de domnul Columbeanu. E mana lui. Sunt sigura ca vrea sa desfiinteze pe fiecare membru al familie noastre si nu se va lasa asa usor", spune Ramona.

"Eu nu-l cunosc pe domnul Niculaie", se justifica Ramona Gabor, sperand ca zvonurile, conform carora afaceristul ar vrea sa-i dea iubitul in judecata, dupa ce numele sau a fost asociat in aceasta poveste, sa fie false.

In ceea ce priveste inregistrarile facute de Irinel cu camera ascunsa cat si de faptul ca Irina a spus ca nu-si iubeste mama pentru ca o bate, Ramona sustine cu tarie ca Irinel Columbeanu a regizat totul si ca Irina a fost manipulata de acesta.

"Nu cred ca Irina a zis ca nu o iubeste pe Moni. Orice copil poate fi manipulat. Irina ne iubeste pe toti, chiar si pe Gabi. Daca ii era frica ca Moni o bate, nu trebuia sa semneze sa o lase in America.

Nu lasi copilul pe mana unei bestii, nu?! Nu stiu ce s-ar intampla daca Moni ar pierde copilul, nici nu vreau sa ma gandesc ca s-ar putea intampla asa ceva", a mai spus Ramona Gabor.

Aceasta a mai dezvaluit si faptul ca Monica plange in continuu pentru ca nu-si poate vedea fetita, durerea fiind si mai mare ieri, cand ar fi trebuit sa sarbatoreasca alaturi de Irina Ziua Mamei. Zvonuri aparute in aceasta dimineata dezvaluie faptul ca Moni a incercat aseara sa intre in casa de la Izvorani, considerand ca pana la solutionarea procesului are acest drept, insa Irinel nu i-a permis acest lucru.


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la